Vilati Gyártó ZRT

Written by Super User on . Posted in Uncategorised

3300 Eger Faiskola út 12.
Nedves festőműhely kialakítása
Gipszkartonozás: szabadon álló előtétfal, aknafal kőzetgyapot szigetelőanyaggal CW 50 vázszerkezetre kétrétegű RF 12,5 tűzálló gipszkartonra.
Festőműhely diszperzites falfestése.

[widgetkit id=81]

Ahogyan dolgozom...

Written by Super User on . Posted in Uncategorised

 

Több mint 20 éve mesterfokon a szakmában

Tisztességes, becsületes vevő orientált professzionális munkavégzés

A munkavégzésem során törekszem a kiváló minőség és megelégedettség elérésére. Ennek érdekében alapos előzetes felmérést végzek a pontos helyzetfeltárás alapját képezi a tökéletes kidolgozásnak.

Csak első osztályú anyagokkal dolgozom, melyekről a hosszú évek folyamán tapasztalatokkal bebizonyosodott, hogy tartósak és hosszabb távra kivetítve olcsóbbak, mint a "gazdaságos" termékek.

Referenciáim, munkáim jelzik a koncepciómat, mely szerint az elégedett ügyfél a legjobb reklám.

Az eszközpark komoly fejlesztésével mára ipari méretekben tudom kielégíteni a legnagyobb megrendelők igényeit is. ennek alapján vállalok munkát ipari csarnokokban, létesítményekben, társasházakban, emeletes házakban, lépcsőházakban, irodákban, szállodákban, középületekben, családi házakban.


A képzés, fejlesztés aktív eleme a munkásságomnak, így rendszeresen veszek részt szakmai továbbképzéseken, hogy elsőkézből informálódhassak a legújabb anyagokról, eljárási technológiákról.



Az árképzésről:

Fix négyzetméter árakat a kedves érdeklődő nem talál, melynek oka igen egyszerű. Nincs 2 egyforma munkálat, mely ugyanazt az árkalkulációt eredményezhetné.
Előzetes felmérés és kalkuláció adhat pontos ajánlatot.
Kérem keressen elérhetőségeim egyikén és kérje a személyes felmérést.




Érdekesség a gépi festésről....

Általánosan elterjedt a festők körében a régi technológiák használata, ami sok esetben az újtól való ösztönös elzárkózást is jelenti. Pedig a technológia fejlődik, mint minden más iparágban. Röviden járjuk körbe a gépesítéssel járó előnyöket, hátrányokat, és természetesen a megtérülésük várható idejét.

Mivel?
Az építőiparban leginkább elterjedt technológia a nagynyomású vagy airless szórás: Teljesen levegő nélküli rendszer, a porlasztást a nagy anyagnyomás végzi. A festőknek kialakított technológia gyakorlatilag erre épül. Rendkívül fontos megjegyezni, hogy nem minden anyag szórható nagy nyomással. Kerüljük a gipsz, mész és cement tartalmú anyagok használatát.

Mikor?
Géppel szórni alapvetően gyors és kényelmes, de nem minden esetben célszerű alkalmazni. Nézzünk pár példát. Első számú feladat a gyors és minőségi munkavégzés.
Glettszórás: kijelenthető, hogy ahol már 10 zsák (vödör) anyag kiszórására van szükség, érdemes elővennünk a glettszóró berendezésünket.
Festékszórás: gyakorlatilag bármikor és bárhol érdemes használni. Gyorsaságával és felületi minőségével semmi sem veheti fel a versenyt.

Miért?
Mert megéri!
Számoljunk:
Festés: a tapasztalatok szerint egy festő óránként nagyságrendileg 50 m2 felületet fest le egy rétegben. Géppel ez a felület minimálisan 150 m2/óra, ami magában foglalja a takarást és előkészítést is. Ez egy átlagos munkanapon, 7 órával számolva, 1050 m2 (kézzel 350 m2)!
Glettszórás: a piacon egyre inkább elterjednek a szórható glettek. Használatuk gyors és kényelmes. Számokban: kézi eljárásnál jó esetben 100 m2/nap teljesítményt érhetünk el. Géppel ez minimálisan 600 m2, ideális esetben 1000 m2 feletti napi teljesítményt jelent. Egyértelmű előnye az idő. Gépesítve átlagosan 1 héttel kevesebb időre van szüksége egy 5 szobás családi ház glettelésére és festésére! Amennyiben a festő átlagosan 3 hétig tartózkodik egy munkahelyszínen, ez évi 17 heti előny, ami további 6 komplett munka elvégzését foglalja magában. Megéri?

 

 

 

Technikai háttér

A hagyományos felszereléseken és eszközökön kívül nagyteljesítményű airless gépeket használok, mint a glett- és diszperzit szóró, szalag, extender- és delta csiszoló professzionális por elszívással.
Festool Planex falcsiszoló professzionális por elszívással.
A gipszkartonozáshoz önbeállós lézert és csavarozógépeket használok.
A hőszigetelésnél elektromos polisztirolvágó biztosítja a pontos és veszteségmentes vágást.
Ipari méretekben is dolgozom, melyet a széles és nagy teljesítményű technikai háttér biztosít.

300m2 felületű ipari állványrendszerrel rendelkezem.

Delphi Connection Systems

Written by Super User on . Posted in Uncategorised

Delphi Connection Systems Hungary Kft Tatabánya Búzavirág u.7869/11 hrsz.
Darupálya mázolása
Tisztasági falfestés

[widgetkit id=79]